Loading

News

0930 AAN DE SLAG VOOR SERVERO

0930 creative agency gaat aan de slag voor Servero. Al tientallen jaren weet Servero groenten en fruit op de meest pure manier te conserveren en dat resulteert in de lekkerste producten zoals 100% appelmoes, slurpfruit en fruitcompotes. ‘Natuurlijk de lekkerste’ is dan ook de filosofie van Servero. De liefde voor de natuur is ze met de appelmoeslepel ingegeven. 

Carla Smeets, Senior Brand Manager Servero, over de keuze voor 0930 creative agency: “0930 is een veelzijdig energiek bureau met hoge servicegraad. Ze denken mee op strategisch niveau en komen met nieuwe ideeën en weten deze goed in content te vertalen.”

0930 creative agency zal verantwoordelijk zijn voor de brand strategy en alles wat hieruit voortvloeit. De eerste stappen om het merk meer lading te geven is in volle ontwikkeling, zoals campagnes voor TV en online middels billboarding en online content. De focus zal komende tijd liggen op het product slurpfruit.

KAYAK KIEST VOOR 0930

0930 heeft de pitch voor Kayak (voorheen Interim Valley) gewonnen en daar zijn we ontzettend trots op. Middels een goed doordachte communicatiestrategie gaan we Kayak bij meerdere doelgroepen positioneren. Het eerste werk gaan we in het najaar lanceren.

COLUMN ROLF OP MARKETING REPORT

Mijn naam is Rolf van Oostrum en ik ben een quote-junkie. Je kent ze wel, die inspirerende quotes van goeroes binnen onze branche. Wat een heerlijk vakgebied hebben we toch. Trends volgen elkaar vliegensvlug op en iedereen in de marketing-, media- en creatiewereld buitelt over elkaar heen om erop in te spelen. En dat leveren heerlijke quotes op. Ik spaar ze…

Lees verder op Marketing Report

MARIELLE SCHOLTEN BUSINESS DIRECTOR BIJ 0930

Om de groei en continue ontwikkeling te bewaken, heeft 0930 Marielle Scholten aangetrokken. Met ruim 13 jaar ervaring is zij geen onbekende in de marketingbranche. Zij zal 0930 als Business Director komen versterken en zich gaan bezighouden met merkpositioneringen.

Connect met Marielle