Loading
Terug naar overzicht

CAMPAGNERoche Diagnostics

Stel nu de toekomst samen

Een project naar ons hart. Een speeltuin van middelen waarbij we de nieuwste technieken zoals projection mapping combineren met de krachtige eenvoud van LEGO.

FUTURE

De toekomst is nu! Met de komst van drie nieuwe laboratorium systemen bewijst Roche dat ze hun commitment tonen aan innovatie en niet alleen klaar zijn voor de toekomst, maar de toekomst naar het ‘NU’  hebben gebracht. En met de ‘Integrated Core Lab’ filosofie geeft Roche haar klanten de mogelijkheid de toekomst naar eigen hand te zetten. De systemen zijn los van elkaar kwalitatief natuurlijk van het hoogste niveau, maar zijn daarnaast als ware bouwstenen samen te voegen tot het meest innovatieve lab.

CONNECTED

De systemen connecten, communiceren daardoor feilloos met elkaar en zijn ontworpen om als één lab samen te werken. Drie nieuwe systemen. Drie nieuwe bouwstenen. Roche innoveert voor de toekomst, maar weet als geen ander dat het belang van een goede medische oplossing vaak NU nodig is. Meer capaciteit. Meer efficiency. Meer snelheid. Om zo het leven van de patiënt te kunnen veranderen. Nu en in de toekomst. Een kort maar krachtig verzoek aan 0930 creative agency: help ons deze drie systemen te lanceren!

RISE

Prospects en bestaande klanten stellen op dit moment met Roche hun toekomst samen. De drie laboratorium systemen (cobas pro – m511 – t711) staan als LEGO modellen op meer dan 100 locaties. Nog steeds. Een DM met stopping power.

SHINE

‘WOW, die LEGO modellen van de systemen lijken sprekend!’. En projection mapping op de systemen zelf. Een techniek die de zaal deed verstommen.

19.575

Het aantal LEGO steentjes gebruikt voor de DM

PROJECTION MAPPING

Projecteren op de systemen zelf. Kan dat? Ja dat kan.

WESTERGASTHEATER

Man…wat een locatie!