Loading
Terug naar overzicht

ActivatiePringles

EEN FLITSENDE ZOMER

De zomer van 2020 zal altijd herinnerd worden als de zomer die er anders uitzag als gedacht. Was het daardoor een saaie zomer? Welnee! Ook thuis kan je natuurlijk van alles meemaken dat de moeite waard is om vast te leggen. Pringles ging daarom een internationale samenwerking aan met Polaroid. En wij? Wij belden Kalvijn. Zodat heel Nederland en België op de hoogte is van deze flitsende actie.

EEN MILJOENENPUBLIEK

Wij bedachten samen met (Youtube, Insta en inmiddels ook Tiktok sensatie) Kalvijn allerlei challenges die je thuis zelf met Pringles kon doen, waarmee je ook nog eens de Polaroid Now kon winnen. En OK, Kalvijn ging zelf ietsiepietsie verder met zijn challenge zoals je hieronder kan zien in zijn Youtube film. Tientallen Polaroids werden weggegeven. Honderden Pringles Rings werden gemaakt. Duizenden challenge suggesties werden gegeven. Honderdduizenden mensen zagen de challenges op verschillende platforms en deden zelf mee. Een impressie:

DE ULTIEME PRINGLES CHALLENGE

Twee wekenlang hebben we samen met Pringles samples uitgedeeld in parken, op stranden en op pleinen. We hielden daardoor wat lege Pringles cans over. Nou ja ‘wat’…zo’n 5.000 stuks. Hey Kalvijn, kan jij hier misschien wat mee? Tuurlijk, zei Kalvijn:

MOTTO KALVIJN

Doe eens gek, je bent al normaal genoeg. Fijn motto.

5.000

Aantal lege Pringles cans gebruikt in de Youtube video.

FLAME

De nieuwste spicy smaak van Pringles. New campaign coming up.